Info

Lähellä ihmistä -sivuston tarkoitus on olla avuksi tässä hetkessä, huomisesta haaveilemisessa ja toisaalta siihen varautumisessa. Meitä ei ole olemassa ilman asiakkaitamme. Näemme läheltä iloja ja suruja, joskus jopa useassa sukupolvessa. Siksi meille poppilaisille on tärkeää olla lähellä ihmistä, ihminen ihmiselle. Löydät sivultamme ihmisläheisiä tarinoita ja talousneuvoja erilaisiin elämäsi tilanteisiin.

Kurikan Osuuspankin toimialueena on Tampereen, Kurikan ja Seinäjoen talousalueet. Pankin konttorit ovat Tampereella Hämeenkadulla, Kurikassa ja Seinäjoen Ideaparkissa.

Yhteystiedot »

Ota yhteyttä

Voit myös lähettää viestisi meille alla olevalla lomakkeella. Pyrimme vastaamaan viestiisi muutaman päivän kuluessa.


    Pankkien asiakaskunta muodostuu noin 34 000 kotitaloudesta, yrityksestä, yhteisöstä sekä maa- ja metsätaloudenharjoittajasta.

    POP Pankkien perusarvona on osuustoiminnallisuus, joka tarkoittaa aktiivista asiakkaan ja toimintaympäristön hyvinvoinnin edistämistä, tasa-arvoisuutta sekä vastuullista pitkäjänteistä toimintatapaa. Paikallisuus antaa edellytykset nopeaan päätöksentekoon.

    Kurikan Osuuspankki kuuluu POP Pankki -ryhmään, jossa liiketoimintaan harjoittaa 26 itsenäistä POP Pankkia, POP Pankkiliitto osk, keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj sekä Suomen Vahinkovakuutus Oy, joka käyttää aputoiminimenään POP Vakuutus -nimeä. POP Pankit ovat yritysmuodoltaan osuuskuntia ja siten jäsenasiakkaidensa omistamia.

    Lisätietoja »